Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Vali Varol, köy muhtarlarıyla deprem konutlarını inceledi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla birlikte İndere Bölgesinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceleyerek, gezdiler.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Vali Varol, köy muhtarlarıyla deprem konutlarını inceledi
Paylaş:

Adıyaman merkeze bağlı köy muhtarlarla birlikte 16 bin 467 İndere bölgesinde inşa edilen kalıcı deprem konutlarının ziyaret eden Vali Varol’a köy muhtarları eşlik etti.

Eğitim, sağlık merkezleri, ticari alanları, yeşil alanları ve sosyal donatıların yer aldığı alanda ve Afetlere karşı dirençli, tünel kalıp sistemiyle inşa edilen ve yatay mimarinin esas alındığı 16 bin 467 deprem konutları yükseliyor.

Adıyaman’ı yeniden inşa ettiklerini aktaran Vali Varol, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan, toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından Adıyaman merkeze bağlı köy muhtarlarımız ile birlikte ilimiz merkez indere bölgesinde yapımı devam eden ve etap etap vatandaşlarımızın yerleşimine açılan kalıcı deprem konutlarını gezerek konutların geldiği aşama ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler alıp örnek daireyi gezdiler. İndere bölgesinde yepyeni bir gelecek, yepyeni bir Adıyaman inşa ediyoruz. Kura çekimi tamamlanan ve bu yıl içerisinde vatandaşlarımızın yerleşimine tamamen açılacak olan deprem konutlarımızın ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo