Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Vali Varol'dan yaşlılara vefa örneği

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nedeniyle şehit babası ve Kıbrıs Gazisini yalnız bırakmadı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Vali Varol'dan yaşlılara vefa örneği
Paylaş:

Vali Dr. Osman Varol, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nedeniyle Şehit Uzman Çavuş Turan Çelik’in babası Mehmet Ali Çelik ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Gündoğan’ı kaldıkları konteynerde ziyaret etti.
Vali Varol, şehit Uzman Çavuş Turan Çelik’in babası Mehmet Ali Çelik ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Gündoğan ile sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini not aldı.
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Vali Varol,"Yaşlılarımız, geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinelerimizdir. Hayat tecrübelerinden ve birikimlerinden istifade ettiğimiz başta kahraman şehitlerimizin kıymetli anne ve babaları ile kahraman gazilerimiz olmak üzere tüm yaşlılarımızın ömürlerinin her anını sağlıkla ve mutlulukla yaşamalarını temenni ediyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo