Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

‘Yerinde Dönüşüm’e teşekkür yağmuru

ADIYAMAN (PHA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine vatandaşlardan övgü ve teşekkür yağıyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
‘Yerinde Dönüşüm’e teşekkür yağmuru
Paylaş:

ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan afetzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle umutların yeşerdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini iletti. 
Bin yılın felaketi 6 Şubat depremlerini yaşayan afetzedelerden, ‘Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hayata geçirdiği ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine teşekkür mesajları yağıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve işyerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için çok sevinçli olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, ALO 181 çalışanları aracılığıyla bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini ilettiler. 
"Yerinde dönüşüm" depremzedelerin umutlarını yeşertti
Kısa zamanda evlerine kavuşma hayallerini gerçekleştirecek olan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle tüm umutların yeşerdiğini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptıkları görüşmelerde şunları ifade ettiler: “Yerinde Dönüşüm projesi, ev sahibi olmamı kolaylaştıracak bir uygulama. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’den Allah razı olsun. Bakanımıza, canla başla, gece gündüz hizmet eden yetkililere çok teşekkür ediyoruz, bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavuşacağımızdan hiç bir şüphemiz yok. Esnaf olarak bu proje ile umutlarım yeşerdi. Felaketten sonra devletin yardımlarını gördüm, her gece namaza kalkıp devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdır. Hem tam güvenli dairelerde oturacağız, hem de yeni binalarda yaşayacağız. Bu proje olmasaydı, memleketime geri dönmeyecektim. Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun.”
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo