Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Tutdere,"Adıyaman’ımız hep ötekileştirildi, depremde de hizmette de yok sayıldı. Artık Adıyaman da Gölbaşı da geleceğine sahip çıkacak." dedi.
Coşkulu kalabalıkla karşılanan Tutdere, Gölbaşıların ve partilileriyle tek tek tokalaştı. 
“Ankara’da Mansur Yavaş, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Gölbaşı’nda İskender Yıldırım”
Ardından seçim otobüsü üzerinden halka seslenen Tutdere,"Büyük acılar yaşadık, büyük bir yıkım yaşadık, kentimiz, şehrimiz yerle bir oldu. Kentimizin yaşadığı mağduriyet bizi daha çok çalışmaya sevk etti. 6 Şubat depremini yaşayan Gölbaşı’nda İskender Başkanımız diğer bölgelerde diğer başkanlarımızın halkımızın en zor anında hep beraber yanınızdaydık. Yaralarımızı sarmak adına birlikte çalıştık, birlikte mücadele verdik. İskender Başkanımızla bir kez daha gurur duydum, geldiği günden bu yana hep sizin yanınızda oldu. Gölbaşının sesi oldu, Gölbaşı için dertlendi, Gölbaşı halkının yaralarını sarmak için çalıştı. 2019’da yine bu meydanda sizlere; ‘İskender Başkan gelirse Gölbaşı’na iyi gelecek’ demiştik, aynen öyle oldu. İskender Başkan geldi, Gölbaşı Gölbaşı oldu. Şimdi İskender Başkan Gölbaşılıların evladı, çalışkan kardeşim sizin desteğinizle yoluna devam edecek. Bugün Ankaralıların Mansur Yavaşı varsa İstanbul’un Ekrem İmamoğlusu varsa Gölbaşının da aslan gibi İskender Başkanı var."dedi.
"Adıyaman Belediyesinin imkanlarını Gölbaşı için seferber edeceğiz"
Mevcut belediye başkanının depremden edindiği tecrübeyi bu sefer şehri ayağa kaldırmak için kullanacağını söyleyen Tutdere,"İskender Başkan ilçesini bütün Türkiye’ye tanıttı. Dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla, halk adamlığıyla sadece Gölbaşılıların değil, bütün Adıyaman’ın sevgilisi oldu. 6 Şubat depremlerinde şehrimiz, evlerimiz yıkıldı, canlarımızı toprağa verdik. Bu şehrin caddesini, sokağını her şeyini bilen cesaretli bir belediye başkanına ihtiyacınız var. İskender Başkan depremden edindiği tecrübeyi bu sefer şehri ayağa kaldırmak için kullanacak. Ben de onun bir kardeşi olarak inşallah Adıyaman’da belediyeyi kazanacağız, Adıyaman Belediyesinin imkanlarını Gölbaşı’na seferber edeceğiz."şeklinde konuştu.
"Adıyaman geleceğine güvenle bakacağı başkanlarını seçecek”
Son olarak Adıyaman'ın kendi kaderine sahip çıkacağını ifade eden Tutdere, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Adıyaman’ımız hep ötekileştirildi, depremde de hizmette de yok sayıldı. Artık Adıyaman kendi geleceğine sahip çıkacak; Gölbaşı da Adıyaman da sahip çıkacak. Adıyaman halkı artık geleceğine güvenle bakacak çalışkan belediye başkanlarını seçecek. Belediyecilik, belediyeye hizmet etmek yürek işidir, milletine sevda işidir. Başkanlarımızda bu sevda da yürek de var."
Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Bürosunun kurdele kesimi yapıldı.
 

Kaynak : PHA