Uluslararası İşbirliği Ajansı Türkiye Ofisi heyeti, Besni Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşenur Gezer Buğrul'u ziyaret ederek hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Heyet, daha sonra yatan hasta sevisini dolaşarak çalışmaları inceleyerek USG (ultrasonografi) cihazı bağışladılar.
Uluslararası İşbirliği Ajansı Türkiye Ofisi heyetinin yaptığı bağıştan ötürü teşekkür eden Besni Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşenur Gezer Buğrul, Hastaneye cihaz desteklerinden ötürü gerekli görüşmeleri yaptıklarını aktararak, heyete teşekkür etti.
Japon heyetin ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Besni Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşenur Gezer Buğrul,"Hastane Yönetimimizi ziyarette bulunan çok değerli Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ve meslektaşlarımız ile hastanemiz  acil servis ve yataklı servisi dolaşarak kurumumuz hakkında bilgilendirdik. Acil Servisimizde ihtiyaç duyduğumuz USG (ultrasonografi) cihazı bağışı yapıldı. Cihazımız portabıl olarak tasarlanmış olup üst düzey, ileri teknolojiden faydalanarak geliştirilmiş yeni nesil USG cihazıdır. Bu cihaz ile radyoloji birimimize başvuran hastalarımıza daha iyi hizmet sunacağız. Besni Devlet Hastanemize tıbbi cihaz desteği sağlanması hususunda gerekli görüşmeler sağladık. Hastanemize gösterdikleri ilgi bizleri çok mutlu etti, taleplerimizi memnuniyetle karşılayıp, Besni Devlet Hastanemize katkıda bulunan Japonya Uluslar Arası İşbirliği  Ajansına Besni halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız."dedi.
 

Kaynak : PHA