Şan, Ramazan ayının, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın zirveye ulaştığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna bir zaman olduğunu vurguladı.

Milletvekili Şan, Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl "Ramazan ve ahiret bilinci" konusunu öne çıkardığını belirterek, bu temanın bireysel ve toplumsal hayata ışık tuttuğunu ifade etti. Gönüllerin merhametle kazanıldığını, paylaşmanın ise inşa edilmesine yardımcı olduğunu dile getiren Şan, paylaşmanın, dünyanın neresinde olursa olsun muhtaçlara ve kimsesizlere yardım eli uzatmanın en güzel örneği olduğunu söyledi.

Ramazan ayında kurulacak iftar sofralarının yetim, öksüz, fakir ve yoksullarla paylaşılması gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Şan, bu kutsal ayın getirdiği güzel hasletlerin Ramazan'dan sonraki zamanlarda da devam etmesi temennisinde bulundu. Şan, mesajında Adıyamanlı hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak, bu mübarek zaman diliminin tüm insanlığa huzur, barış ve merhamet getirmesini diledi.

Kaynak : PHA