Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

83 yaşındaki yaşlı kadın oyunu ambulansta kullandı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Tut ilçesinde 83 yaşındaki Hatice Mutlu, oyunu ambulansın içinde kullandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
83 yaşındaki yaşlı kadın oyunu ambulansta kullandı
Paylaş:

Adıyaman'da seçmenler sabah saatlerinden itibaren Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için sandık başına gitti. Sandık görevlilerinin kimlik kontrolünü yaptığı depremzede seçmenler, ardından tercihlerini yaptıkları zarfları sandığa atarak, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Salah Mahallesi'nde yatağa bağımlı olan 83 yaşındaki Hatice Mutlu'nun yakınları oy kullanmak için ambulans talebinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaşlı kadını ambulansa bindirerek Abuzer Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne getirildi. Sandık görevlilerin yardımıyla Mutlu, kurallara uygun olarak oyunu kullandı. Oyunu kullanan Mutlu, görevlilere teşekkür etti.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo