Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Spor

Adıyaman FK Elendi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman FK ile Bornova 1877 arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur eşleşme maçı 2-0 Bornova 1877 takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman FK Elendi
Paylaş:

Adıyaman FK turu geçemeyerek kötü gidişatına devam etti. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Bornova 1877 Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayan taraf oldu.
Kahta İlçe Stadyumunda saat 13.00'da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı, 43. dakikada Sabahattin Destici'nin golüyle  Bornova 1877'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Yakal Taylan'ın 87. dakikada attığı golle skor Bornova 1877 lehine 2-0 oldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-0 sona erdi.
Goller:
43’ Sabahattin Destici 1-0
87’ Yakal Taylan 2-0

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Doktor Kaya Gölbaşı'nda göreve başladı

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo