Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Adıyaman'da 18 yaşındaki genç intihar girişiminde bulundu - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Atatürk Bulvarı, Karayolları Kavşağı üzerinde yer alan üst geçitten atlayan 18 yaşındaki B.Ö. yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman'da 18 yaşındaki genç intihar girişiminde bulundu  - Videolu Haber
Paylaş:

Saat 23.00 sıralarında, Atatürk Bulvarı üzerinde ve Karayolları Kavşağı'nda bulunan üst geçide çıkan 18 yaşındaki B.Ö. nedeni bilinmeyen bir sebeple kendini boşluğa bırakarak intihar etmeye çalıştı.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edilirken, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından, vücudunda ciddi kırıklar bulunan B.Ö. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste müdahale edilen B.Ö.'nün durumu ciddiyetini korurken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo