Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Spor

Adıyamanlı sporcular 'Petank Şampiyonası'nda Türkiye 3.’lüğü elde etti

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Küçükler-Yıldızlar Türkiye Petank Şampiyonası, 530 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu. Şampiyonada Adıyaman'ı temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyamanlı sporcular 'Petank Şampiyonası'nda Türkiye 3.’lüğü elde etti
Paylaş:

Altın nokta disiplininde yıldızlar kategorisinde mücadele eden Adıyamanlı sporcu Talha Örücü, üstün performansıyla Türkiye 1.'si olarak büyük bir gurur yaşattı.

Geleneksel petank disiplininde ise yıldızlar kategorisinde yarışan Talha Örücü, Aynur Aylin Güler ve Aylin Cümert'ten oluşan takım, başarılı mücadeleleri sonucunda Türkiye 3.'lüğünü elde etti.

İl Müdürü Hüseyin Elüstü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Genç sporcularımızın elde ettiği bu başarılar bizleri son derece gururlandırmıştır.Disiplinli çalışma, azim ve kararlılığın güzel bir sonucu olan bu dereceler, gelecekte daha büyük başarıların habercisidir. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızın yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz."

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo