Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Çadır: ‘Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın yanındayız’ - Videolu Haber

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman'da 'Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı' kapsamında düzenlenen yürüyüş ve çevre temizliği etkinliğine katılan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Çadır, bağımlılıkla mücadelenin önemine dikkat çekti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Çadır: ‘Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın yanındayız’  - Videolu Haber
Paylaş:

Adıyaman'da 'Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı' kapsamında düzenlenen yürüyüş ve çevre temizliği etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yeşilay Adıyaman Şubesi ve Adıyaman İl Şair Spor Kulübü tarafından organize edilen etkinliğe AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Çadır da katıldı.

Etkinlikte konuşan Ekrem Çadır, Yeşilay'ın çalışmalarının toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek bağımlılıklarla mücadelenin sadece tütün ve alkolle sınırlı olmadığını, teknolojik bağımlılığın da son yıllarda ciddi bir sorun haline geldiğini ifade etti.

Başkan Çadır, "Bugün Adıyaman İl Şair Spor Kulübü ve Adıyaman Yeşilay Cemiyeti'nin düzenlediği Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında bir aradayız. Yeşilay denince akla sadece sigara, alkol ve uyuşturucu değil, artık teknoloji bağımlılığı da geliyor. Ben şahsen bugüne kadar hiç sigara içmemiş biri olarak Yeşilay Spor Kulübümüzü ve Yeşilay Cemiyeti'ni sonuna kadar destekliyorum. Parti olarak da her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo