Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

AK Partili Kablan 'Kura Konut İcmal Tablosunu' kamuoyu ile paylaştı

ADIYAMAN (PHA) - AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, 12 Eylül’de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) gerçekleştirilen kura töreni ile ilgili açıklama yaparak ‘Adıyaman 3.Kura Merkez Konut İcmal Tablosunu’ kamuoyuyla paylaştı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
AK Partili Kablan 'Kura Konut İcmal Tablosunu' kamuoyu ile paylaştı
Paylaş:

Başkan Kablan açıklamasında şunları söyledi:
"12 Eylül'de AFAD Başkanlığı'nda 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni' nde 5919 hak sahibi vatandaşımızı yeni yuvalarına kavuşturduk. Ankara'da yapılan İlimizin 3.Kura Merkez Konut İcmal Tablosunu Adıyaman kamuoyuna paylaşmak istedik. Bu aziz millet asrın felaketini, asrın dayanışmasına, birlikteliğine taşıdı ve tek yürek olmayı başardı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah’ın izniyle Ekim, Kasım ve Aralık ayında 3 ayrı kura töreni daha yapacağız. İnşallah yıl sonuna kadar binlerce ailemizi daha yeni yuvalarına kavuşturmak için azimle ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz”
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo