Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Ankara’da sağlık camiası ve Adıyamanlılar bir araya geldi

ANKARA (PERRE) - Yasin ŞAHİN- Ankara'da Adıyamanlılar tarafından düzenlenen programda sağlık camiası temsilcileri bir araya gelirken, buluşmada birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Ankara’da sağlık camiası ve Adıyamanlılar bir araya geldi
Paylaş:

Ankara'da Adıyamanlılar tarafından düzenlenen programda sağlık camiasının temsilcileri bir araya geldi.

Dün akşam gerçekleştirilen buluşmaya, Bilkent Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emre Adıgüzel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Caner Tan ve Fizik Tedavi Kliniği çalışanları katıldı. Programda sağlık hizmetleri ve toplumsal dayanışma konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, benzer organizasyonların önemine dikkat çekti.

Programa ev sahipliği yapan Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Personel Atama Uzmanı Ali Arıcak, misafirlerle yakından ilgilendi.

Ali Arıcak yaptığı açıklamada, sağlık çalışanları ve hemşerileri bir arada görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür organizasyonların sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo