Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Av. Altuntaş: 'Depremzedeler adalet İçin Adıyaman'da bir araya geliyor' - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Mustafa REŞBER - 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden aileler, sorumluların cezalandırılması ve adaletin sağlanması amacıyla Adıyaman'da toplanacak.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Av. Altuntaş: 'Depremzedeler adalet İçin Adıyaman'da bir araya geliyor'  - Videolu Haber
Paylaş:

"Adalet İçin El Ele, Hep Birlikte Daha Güçlü!" sloganıyla düzenlenen etkinlik, 20 Temmuz'da saat 16.00'da Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirilecek.
Adıyaman Barosu avukatlarından Ayşenur Altuntaş, bu etkinlikte depremzede ailelerin dava süreçleri hakkında bilgilendirileceğini, yaşanan zorlukların paylaşılacağını ve adalet için birlikte hareket edileceğini belirtti. Altuntaş, "Adalet peşinde olan aileler olarak burada toplandık. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde yakınlarını kaybeden ailelerin bir araya gelerek hem acılarını paylaştığı hem de hak mücadelesinde bulunduğu bir platform oluşturduk. Bu platform aracılığıyla adaletin yerini bulması için kararlılıkla mücadele ediyoruz" dedi.
"Adaletin Sağlanması İçin Dayanışma"
Altuntaş, bu platformun temel amacının, depremde yaşanan acıların ve yalnızlığın bir daha yaşanmaması için adaletin yerini bulması olduğunu vurguladı. "Adıyaman’da 20 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da Demokrasi Parkı’nda kurulacak olan stantta ve saat 18.00’de Anka Kafe’de mücadelemize ses vermek üzere dayanışma içinde olacağız. Ailemizi büyütmek, sesimizi daha gür çıkarmak ve adaletin yerini bulduğu güne dek bir arada mücadele yürütmek amacıyla herkesi bekleriz" ifadelerini kullandı.
"Tüm Adıyamanlılara Çağrı"
Etkinliğin, depremzede ailelerin sesini daha geniş kitlelere duyurmayı ve sorumluların cezalandırılması için kararlılıkla mücadele etmeyi amaçladığını belirten Altuntaş, Adıyamanlıları bu önemli buluşmaya davet etti. "Sevdiklerimizin anısını yaşatmak ve adaletin yerini bulması için birlikte mücadele edelim" çağrısında bulundu.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 20 Temmuz 2024
Saat: 16.00
Yer: Demokrasi Parkı, Adıyaman
Adıyamanlılar, adalet arayışında olan bu ailelerin sesine ses katmak ve dayanışma içinde olmak için 20 Temmuz'da Demokrasi Parkı'nda buluşacak.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo