Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Avukat Işık'tan, '15 Temmuz' açıklaması

ADIYAMAN (PHA) - Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet Işık, '15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü' nedeniyle yaptığı açıklamada,"Küresel emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine geçit vermedik"dedi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Avukat Işık'tan, '15 Temmuz' açıklaması
Paylaş:

'15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü' nedeniyle Avukat Işık yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Aziz milletimiz, tarihi boyunca; her karış toprağının destansı fedakarlıklarla kazanıldığı vatanımızın bağımsızlığını koruyarak harici düşmanlarına geçit vermediği gibi hür ve milli iradenin güvencesi olan demokrasi üzerinde vesayet kurmak isteyen küresel emperyalizmin yerli işbirlikçilerine de geçit vermemiştir, vermeyecektir. 15 Temmuz; hukuk düzenini, seçilmiş siyasal otoriteyi ve devlet işleyişini yıkmak isteyen, silahlı bir avuç haine karşı sadece canlarıyla, vatan sevgisiyle, hürriyet aşkıyla direnen, silahsız ama yürekli bir milletin yazdığı destanın adıdır. Bu hain ve kanlı darbe girişiminin sene-i devriyesinde canlarını ortaya koymuş olan tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirildiği hukuk nezdinde tespit edilen 15 Temmuz darbe teşebbüsünün faillerinin yargılandıkları davaları aktif bir şekilde takip ettiğimizi, hukukun ve milli iradenin üstünlüğünün korunması uğruna milletimizin o gece gerçekleştirdiği direniş ve nöbeti hukuk önünde de ilelebet sürdüreceğimizi"
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Milletvekili Alkayış'tan 15 Temmuz mesajı

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo