Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Ehliyet sınavında kopya düzeneği polis engeline takıldı​‌

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde ehliyet sınavında kopya çekmek amacıyla hazırlandığı belirlenen özel düzenek, polis ekiplerinin çalışması sonucu ele geçirildi.​‌

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Ehliyet sınavında kopya düzeneği polis engeline takıldı​‌
Paylaş:

Edinilen bilgilere göre, Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında, sürücü belgesi sınavında kullanılmak üzere hazırlandığı değerlendirilen özel bir kopya düzeneği tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından ele geçirilen düzenek muhafaza altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yetkililer, sınav güvenliğini tehdit eden her türlü usulsüzlük girişimine karşı denetim ve çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo