Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Erzincan Kemah’ta 4,9 büyüklüğünde deprem

ERZİNCAN (PERRE) - Berfin GÜRBÜZ- Erzincan'ın Kemah ilçesinde saat 14.16'da meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedilirken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Erzincan Kemah’ta 4,9 büyüklüğünde deprem
Paylaş:

Erzincan'ın Kemah ilçesinde saat 14.16'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, sarsıntı yerin yaklaşık 4,52 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Erzincan Kemah'ta meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Geçmiş olsun Erzincan" ifadelerine yer verdi.

Yetkililer, bölgede saha tarama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo