Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Eşini öldürdükten sonra kayıp ihbarında bulunmuş - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, Kemal Biçer'in (46), eşi Esma Biçer'i (41) boğarak öldürdükten sonra cesedini torbaya koyup bahçeye attığı ve ardından polise kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Eşini öldürdükten sonra kayıp ihbarında bulunmuş  - Videolu Haber
Paylaş:

Cesedin bulunmasının ardından gözaltına alınan Kemal Biçer, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi.
Olay, dün öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kemal Biçer, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Esma Biçer ile çarşamba günü tartıştı ve boğarak öldürdü. Biçer, öldürdüğü eşinin cesedini poşete koyarak evin arkasında bulunan bahçeye attı. Kemal Biçer, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşinin kayıp olduğu ihbarında bulundu. Kayıp kadının bulunması için dün çalışma yapan polis, komşularından Esma Biçer hakkında bilgi almak istediği sırada koku yayıldığını fark edince evin bahçesinde inceleme yaptı. İncelemede torbada Esma Biçer’in cesedi bulununca eşi gözaltına alındı.
Emniyette itiraf etti
Gözaltına alınan Kemal Biçer, emniyette yapılan sorgulamasında eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve bu nedenle kavga ettiklerini öne sürerek, “Eşimi evden kaçma girişiminde bulunacağı şüphesiyle boğarak öldürdüm. Daha sonra cansız bedenini poşete koyarak evin bahçesine atıp kayıp ihbarında bulundum" dediği belirtildi.
Kemal Biçer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo