Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Adıyaman'da, hafif ticari araçla otomobil çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Paylaş:

Alınan bilgiye göre kaza, Atatürk Bulvarında meydana geldi.
Mustafa B., idaresindeki 07 TDC 27 plakalı hafif ticari araç ile Gülşah İ., yönetimindeki 32 AB 528 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücülerden Mustafa B., ile otomobil içerisinde bulunan Tuba Ç., ve ismi öğrenilemeyen çocuk yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Millet Partisi’nden GGC’ye ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo