Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Hasarlı binaların kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştiriliyor - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle en çok etkilenen iller arasında olan Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Hasarlı binaların kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştiriliyor  - Videolu Haber
Paylaş:

6 Şubat'ta, Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalar kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştirmeye başlandı. Depremden etkilenen ve acil yıkım kararı çıkan binaların yıkımı kontrollü olarak iş makinaları ile gerçekleştiriliyor.
Kentin farklı noktalarında hasarlı ve acil yıkılma kararı bulunan binalar iş makinaları ile kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştirilirken bir yandan güvenlik önlemi alınıyor.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Depremzede kadınlara KADEM desteği

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo