Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Jandarmadan kaçak avlanmaya baskın

ADANA (PHA) - Adana'da jandarma ekipleri tarafından Göle terkedilmiş vaziyette 300 metre misine ağı ve 60 adet sepet tuzak ele geçirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Jandarmadan kaçak avlanmaya baskın
Paylaş:

Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Sualtı Arama Kurtarma Timi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekibi Karaisalı ilçesi Çatalan mahallesinde bulunan Adana'nın içme suyunu karşılayan baraj gölü havzasında müşterek denetim ve kontroller gerçekleştirildi.
Göle terkedilmiş vaziyette 300 metre misine ağı ve 60 sepet tuzak toplanmış kıyı şeridinde temizlik gerçekleştirildi. Ekipler denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo