Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Kahta Belediyesi, araç filosuna 2 araç daha ekledi

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Kahta Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında araç filosuna 2 yeni araç daha ekledi. Temizlik işleri ve su hizmetlerinde kullanılacak araçlarla birlikte belediye envanterindeki toplam araç sayısı 40'a yükseldi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Kahta Belediyesi, araç filosuna 2 araç daha ekledi
Paylaş:

Kahta Belediyesi, ilçe genelinde hizmetlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda temizlik işleri ve su hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 yeni araç belediye envanterine kazandırıldı. Yeni takviyeyle birlikte belediyenin araç filosuna eklenen toplam araç sayısı 40'a ulaştı. Özellikle su işleri ve temizlik hizmetlerinde ihtiyaç duyulan araçların hizmete alınmasıyla sahadaki çalışmaların daha hızlı, verimli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin hedeflendiği bildirildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, göreve geldikleri günden bu yana ilçeye daha güçlü ve hızlı hizmet sunabilmek adına araç filosunu adım adım büyüttüklerini açıkladı.

"Hizmet Kapasitesi Artıyor"

Başkan Hallaç, belediye bünyesine kazandırılan yeni araçların sahadaki hizmet gücünü artıracağını belirterek, "Bugün iki yeni aracımızı daha bünyemize katarak toplamda 40'ıncı aracımıza ulaşmış bulunuyoruz. Araçlarımızdan biri Su İşleri Müdürlüğümüzün sahadaki çalışmalarına destek sağlayacak, diğeri ise Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün hizmet kalitesini artıracak çöp toplama aracıdır. Her yeni araç, hemşehrilerimize daha hızlı ulaşmak ve daha temiz, daha düzenli bir Kahta için attığımız önemli bir adımdır" dedi.

"Yeni Yatırımlar Sürecek"

Önümüzdeki dönemde yeni araç yatırımlarının devam edeceğini ifade eden Başkan Hallaç, belediyenin hizmet kapasitesini daha da artıracaklarını kaydederek, "Önümüzdeki aylarda araç filomuzu güçlendirmeye devam edecek, yeni araçları da Kahta'mıza kazandıracağız. Söz verdiğimiz gibi çalışmayı ve Kahta'mızı güçlendirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni araçların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hallaç, yatırımların vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet olarak yansıyacağını vurguladı.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo