Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Kahta–Gerger yolunda çökme: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor - Videolu Haber

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle Kahta-Gerger Karayolu'nun 7'nci kilometresinde yol çöktü. Bölgede trafik kontrollü olarak tek şerit üzerinden veriliyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Kahta–Gerger yolunda çökme: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor  - Videolu Haber
Paylaş:

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde son günlerde etkisini artıran sağanak yağış, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kahta-Gerger Karayolu'nun 7'nci kilometresinde meydana gelen yol çökmesi sonrası bölgede trafik akışı tek şerit üzerinden sağlanmaya başlandı.

İlçede aralıksız devam eden yağışlar nedeniyle dere yataklarında taşkınlar oluşurken, bazı yollarda da hasar meydana geldi. Çökmenin yaşandığı güzergahta sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Olay yerine sevk edilen Karayolları ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Çöken alan şerit ve dubalarla işaretlenirken, trafik kontrollü şekilde yönlendirildi.

Yetkililer, yağışların devam edebileceğine dikkat çekerek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı, vatandaşlardan dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları istendi.

Öte yandan ilçede etkili olan yağmurun önümüzdeki günlerde de aralıklarla sürmesinin beklendiği öğrenildi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo