Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Korulu Jandarma Karakolu'nda çalışmalar sürüyor - Videolu Haber

ADIYAMAN (PERRE) - (Berfin GÜRBÜZ) - Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından Gerger ilçesine bağlı Korulu (Nissibi) Köyü'nde yapımı sürdürülen Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Korulu Jandarma Karakolu'nda çalışmalar sürüyor  - Videolu Haber
Paylaş:

İl Özel İdaresi tarafından yürütülen proje kapsamında, toplam 1.668 metrekare kapalı alana sahip olacak hizmet binasında fiziki gerçekleşme oranının yüzde 40 seviyesine ulaştığı bildirildi.

Tamamlandığında bölgedeki güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve modern şartlarda yürütülmesine katkı sağlaması beklenen karakol binasının, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin kalitesini de artırması hedefleniyor.

Adıyaman İl Özel İdaresi yetkilileri, kent genelinde devam eden kamu yatırımlarının planlanan takvim doğrultusunda sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini ifade etti.

Gerger ilçesinin önemli yerleşim alanlarından biri olan Korulu (Nissibi) Köyü'nde yükselen yeni karakol binasının tamamlanmasıyla birlikte, güvenlik hizmetlerinin daha güçlü bir altyapıyla sürdürülmesi amaçlanıyor.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo