Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Milletvekili Özhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarla Adıyaman projelerini görüştü

SAKARYA (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, AK Parti'nin 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bakanlarla bir araya gelerek Adıyaman, Besni ve Gölbaşı'nda yürütülen yatırım projelerini değerlendirdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Milletvekili Özhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarla Adıyaman projelerini görüştü
Paylaş:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlarla bir araya gelerek Adıyaman, Besni ve Gölbaşı'nda devam eden projeleri değerlendirdi.

Çarşı Projesi'nin Yeni Etapları Gündeme Geldi

Milletvekili Özhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede Adıyaman Çarşı Projesi'nin 2, 3 ve 4'üncü etaplarının yatırım programına alınmasına yönelik taleplerini iletti.

Görüşmede, projenin birinci etabında çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği belirtilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın projeyle yakından ilgilendiği ve konunun Murat Kurum ile yeniden değerlendirileceği ifade edildi.

Milletvekili Özhan, dört etabın tamamlanmasının Adıyaman şehir merkezinin deprem sonrası yeniden yapılanma sürecine önemli katkı sağlayacağını ve ticari hayatı canlandıracağını söyledi.

Besni ve Gölbaşı Projeleri de Masaya Yatırıldı

Toplantı kapsamında Besni Kent Meydanı Projesi ile Gölbaşı Turan Özdemir Bulvarı'ndaki rezerv alan çalışmaları da ele alındı.

Milletvekili Özhan, Bakan Mustafa Çiftci ve Bakan Murat Kurum ile yaptığı görüşmelerde projelerin son durumunu değerlendirdiklerini belirtti.

Besni Kent Meydanı Projesi kapsamında mevcut kaymakamlık binasının yerine modern bir kaymakamlık binasının inşa edilmesinin planlandığını ifade eden Milletvekili Özhan, projenin İçişleri Bakanlığı tarafından yürütüleceğini kaydetti.

Meydan düzenlemesiyle ilçedeki sosyal yaşam alanlarının artırılması, yaya ulaşımının rahatlatılması ve şehir estetiğinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirten Milletvekili Özhan, Besni Belediye Hizmet Binası'nın da İçişleri Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirileceğini açıkladı.

Milletvekili Özhan, Adıyaman Merkez, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde devam eden yatırımların ilgili bakanlıklarla koordinasyon içerisinde sürdürüldüğünü belirterek, projelerin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo