Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Milletvekili Özhan’dan ‘Dünya Gazeteciler Günü’ mesajı: ‘Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir’

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, gazetecilerin doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmada önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Milletvekili Özhan’dan ‘Dünya Gazeteciler Günü’ mesajı: ‘Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir’
Paylaş:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Hüseyin Özhan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Özhan, mesajında basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve toplumsal bilinç oluşturulmasında büyük sorumluluk üstlendiğini ifade etti.

"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, halkın doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşmasında büyük bir rol üstlenmektedir" diyen Milletvekili Özhan, "Toplumun sesi olan gazetecilerimiz, kamuoyunun bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve toplumsal sorumluluğun gelişmesi adına önemli bir görevi yerine getirmektedir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Özhan, gazetecilerin her türlü zorluğa rağmen fedakârca görev yaptığını belirterek şunları kaydetti:

"Her türlü zorluğa rağmen fedakârca görev yapan basın mensuplarımız, mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımızı bilgilendirmek için büyük bir özveri göstermektedir. Zaman zaman güç şartlar altında çalışan gazetecilerimiz, toplumsal gelişimin ve demokratik hayatın güçlenmesinde önemli bir paya sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle; meslek ilkeleri doğrultusunda görev yapan, kamu yararını gözeten tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, ebediyete irtihal eden basın emekçilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın camiamıza başarılar diliyorum."

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo