Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Şehit olursam bu videoyu paylaş - Videolu Haber

MALATYA (PHA) - PKK'lı teröristler Irak'ın kuzeyinde yer alan Türk üssüne saldırdı. Saldırıda 6 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı. 6 şehitten biri olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın henüz 22 yaşındaydı. Şehit haberi Malatya'ya gece yarısı ulaştı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Şehit olursam bu videoyu paylaş  - Videolu Haber
Paylaş:

Malatya'ya gece yarısı şehit ateşi düştü

PKK'lı teröristler Irak'ın kuzeyinde yer alan Türk üssüne saldırdı. Saldırıda 6 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı. 6 şehitten biri olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın henüz 22 yaşındaydı. Şehit haberi Malatya'ya gece yarısı ulaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen Pençe Kılıç Harekâtı kapsamında PKK'lı teröristler tarafından üs bölgesine düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken şehit olan askerlerden şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Şehit ateşinin düştüğü Malatya'da 4 çocuğun en küçüğü olan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın annesi ve babasının 4 gün önce umreye gittiği öğrenildi. Şehit Taşkın'ın geçtiğimiz yıl göreve başladığı ve bir kardeşinin daha TSK'da görev aldığı öğrenildi. Şehit Taşkın'ın cenazesi bugün düzenlenecek tören sonrası şehitlikte toprağa verilecek.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo