Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Serinlemek için girdiği suda akıntıya kapılan genç yaşamını yitirdi

ADIYAMAN (PERRE) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde tarihi Cendere Köprüsü'nde serinlemek için suya giren Halil Doğan (26), akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Serinlemek için girdiği suda akıntıya kapılan genç yaşamını yitirdi
Paylaş:

Alınan bilgiye göre olay, akşam saatlerinde, Kahta'ya 19 kilometre uzaklıktaki Cendere Köprüsü civarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla pikniğe giden Doğan, serinlemek için girdiği suyun akıntısına kapılarak gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekipler güvenlik önlemi alarak su ve çevresinde arama çalışması başlattı. Polis dalgıçlarının çalışması sonucu Doğan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Cansız beden, otopsi işlemleri için Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo