CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, açılışta yaptığı konuşmada, "Kömür'den Sincik'e kadar bölgenin tamamının tüm eksiklerini gidereceğiz." dedi.

Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına İl Genel Meclisi Üyeleri, CHP Kömür Belde Belediye Başkan Adayı Hasari Talaş ve partililer katıldı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Tutdere, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Tutdere, CHP'li Büyükşehir Belediyelerinin imkanlarıyla gerçekleştirilecek 'Kardeş Belediye' projesi kapsamında Kömür'ü hizmetle buluşturacaklarını belirtti.

Tutdere, sözlerine şöyle devam etti: "Bu bir yerel seçim, genel seçimlerde siyasi partinizle ilgili seçiminizi yaptınız. Ama bu bir belediye seçimi, belediye seçimi demek 5 yıl sizi seçecek başkanınızı seçmek demek. Bugüne kadar hiçbir belediye hizmeti alamadık. Burada kazandığımızda Kömür'ün üzerindeki bu ablukayı kaldıracağız. Altyapısını da okulunu da camisini de çok kısa bir sürede yapacağız.

Pınarbaşı'na, Yaylakonak'a bakın; Adana Büyükşehir'in imkanlarıyla Yaylakonak'a 23 kilometre asfalt yaptık, İstanbul Büyükşehir Yaylakonak'a 83 milyona köprü yapıyor. Adıyaman Belediyesi yıkıldı daha yapılamadı, Pınarbaşı'nda biz ayın 3'ünde Belediye Binasının açılışını yapacağız, kütüphane, taziye evi yapıyoruz. Orada yaptıklarımızı neden Kömür'e yapmayalım. Uzun süredir Kömür hizmetten mahrum bırakıldı. Biz bu hizmeti Kömür'e getireceğiz. Kömür'den Sincik'e kadar bölgenin tamamının tüm eksiklerini gidereceğiz."

Kaynak : PHA